Ramt da træ væltede

Stormvejret mandag havde nær kostet en mand på Møn livet. Han fik et træ ned over sig, da han ville bringe sin bil i sikkerhed.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Martin Petersen og Hans kone Lisbeth Caspersen ånder lettet op i dag. Martin Petersen er sluppet med småskrammer og en mindre hjernerystelse efter at han under stormvejret mandag pludselig fik et træ ned over sig.

Martin Petersen ville flytte sin bil væk fra nogle store træer ved hans naboejendom ved Råbylille Strand på Møn. Træerne er gamle og visne og det er før sket nogle af dem er væltet når det har blæst.

Men inden han nåede at flytte bilen blev han selv ramt af et af træerne, der hamrede ned i hovedet og ryggen på ham.

Martin Petersen blev slået bevidstløs et øjeblik, og vågnede op liggende nede under den tunge træstamme. Det lykkedes ham og komme fri og ind og fortælle sin kone, hvad der var sket.

Hun fik ham på skadestuen i Stege, som straks sørgede for at han kom videre til sygehuset i Nykøbing Falster med ambulance.

Træstammen var fyldt med sylespidse rester af gamle grene, og Martin Petersen og hans kone er begge sikre på, at han var blevet slået ihjel, hvis sådan en havde boret sig ind i ryggen eller hovedet på ham.