Politiker stadig ikke fundet

Politiet beder folk omkring Lammefjorden ringe, hvis de ser noget, der kunne være den druknede Erik Aagaard (Rad.V) fra Holbæk.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

- Vi har været ude med flere patruljer hele aftenen i går og gå langs Lammefjorden. Og vi har også haft hunde med ud, men uden resultat, siger Kommunaktionsmedarbejder Carsten Andersen fra Midt - og Vestsjællands Politi.

- Vi har ikke en egentlig eftersøgning i dag, men vi vil tage ud forbi på sporadisk kontrol, siger han og opfordrer i øvrigt borgere på gåtur eller i båd om at holde udkig efter den savnede politiker og give politiet besked, hvis de finder noget mistænkeligt.

Erik Aagaard forsvandt mandag morges lidt over otte, da han formodentlig ville tage sig en dukkert i Lammefjorden 200 meter ud fra breden ved sommerhusområdet Tobjerg på Tusenæs. Lokale søgte efter ham med det samme i joller, og senere var både Søværnets helikopter samt Falck og politi ude og lede, men uden resultat.

Carsten Andersen medgiver, at det er sandsynligt, at Erik Aagaard ligger på bunden af fjorden, og at han inden for længe vil dukke op til overfladen.

- Vi håber det sker snart, for det er frygteligt for de pårørende at han ikke er fundet, siger Carsten Andersen.