¨

Politiet tog til julefrokost i weekenden

Foto: TV ØST

26 steder med julefrokoster fik i weekenden besøg af politiet som en del af et nyt initiativ, der skal være med til at skabe tryghed for borgerne.

Julefrokostglade gæster havde i weekenden politiet med på sidelinjen. 26 steder var betjente fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi forbi julefrokoster som et led af et nyt initiativ.

For at skabe tryghed samarbejder Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi med Guldborgsund Kommune, Natteravnene, Nykøbing Falsters restauratører samt Taxa- og Cityforeningen i julefrokostmåneden ved julefrokostarrangementerne i den indre by i aften- og nattetimerne.

Både fredag og lørdag aften var lokalpolitiet inde på værtshuse, diskoteker og andre steder, hvor der blev afviklet julefrokoster. Fredag kiggede politiet indenfor 11 steder, mens det lørdag blev til 15 steder. Der var alle steder en god stemning og god dialog med gæsterne, lyder det fra politiet i en pressemeddelelse.

Fortsætter med festerne

Politiet vil fredage og lørdage indtil jul være at finde i Nykøbing Falster by på gåben – og ikke kun der, hvor der holdes julefrokostarrangementer, men også i gadebilledet i aften- og nattetimerne for at være med til at skabe tryghed for alle.

- På den måde håber vi på, at vi kan minimere risikoen for uorden i gadebilledet i de sene timer til gavn for alle. Kort fortalt vil vi gerne være med til at skabe de bedste rammer for en god og sikker julefrokost, siger leder af lokalpolitiet i Nykøbing Falster politikommissær Kaj Vorbeck.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App