Politiet har fundet tyvebandes koster

Politiet kunne i går aftes anholde fire mænd i Appenæs, som blev sigtet for forsøg på indbrud. På deres værelse fandt politiet nogle formodede tyvekoster.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Det var vidneforklaringer, som førte til, at Sydsjællands- og Lolland-Falsters Politi kort før klokken 21.00 kunne anholde fire mænd, som blev sigtet for indbrudsforsøg. Vidner havde få minutter forinden anmeldt, at der var tyve få færde i et hus på Agertoften, hvor tyvene forsøgte at bryde et vindue op - uden held.

Politiet så kort efter de fire mænd komme gående, og da de fire mænd havde nogle lidt 'svævende forklaringer' om deres forehavende, ifølge politiet, valgte betjentente at tage dem på stationen. Der blev fundet handsker, koben og en peberspray i sneen i nærheden.

De fire mænd er henholdsvis en 47-årig mand fra Helsingør, en 28-årig mand fra Næstved og to besøgende gæster fra Serbien og Montenegro på 29 og 48 år. De boede på Danhostel på Præstøvej i Næstved, og ved en ransagning fandt politiet flere formodede tyvekoster (se billede).