Politianmeldelse efter spark

Flere personer er gået til politiet efter at have set et billede, hvor et svin bliver sparket efter ulykken med en grisetransport på Storebælt.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Det er situationen på billedet herover, som har fået mange seere til at reagere. Grisen var med den dyretransport, som forleden væltede på Storebæltsforbindelsen.

I forbindelse med redningsarbejdet blev en gris sparket for at få den til at rejse sig op. Det har fået flere seere helt op i det røde felt, og flere har nu valgt at gå til politiet for at få dem til at finde ud af, hvem det er, der sparker grisen og straffe vedkommende.

Ifølge Dyrenes Beskyttelse er der ikke umiddelbart tale om dyremishandling, selv om det kan se voldsomt ud.

Foreningen mener dog ikke, at levende dyr skal behandles på den måde, og at politiet bør henstille til redningsfolkene, at de skal behandle dyr med respekt. Nu afventer Dyrenes Beskyttelse politiets afgørelse.

Dyretransporten havde over 200 svin ombord, da et fordæk på lastbilen eksploderede, hvilket fik lastbilen til at vælte på Sprogø.

Masser af svin måtte lade livet, da svinetransporten væltede på Sprogø. Flere seere er nu gået til politiet efter et enkelt svin blev sparket.