Politi: Vi har hørt om hollandske rocker-rygter

Ifølge forhenværende bandemedlemmer planlægger en hollandsk rockergruppe at flytte til Næstved. Politiet fortæller, at de også har kendskab til sagen.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Rygterne svirrer i bande- og rockermiljøet i disse dage.

Et af dem går på, at en hollandsk rockergruppe, der har navnet Satudarah MC, i øjeblikket er på vej til Næstved for at slå sig ned i området.

Det er tidligere bandemedlemmer, der – fra troværdige kilder - har modtaget oplysningerne.

- Jeg ved ikke, hvordan rygtet om Næstved er opstået til at begynde med, men jeg kan bekræfte, at vi har hørt det, siger vicepolitikommissær Flemming Madsen fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi til TV2 ØST

Følger udviklingen

Selv om bandemedlemmerne påstår, at de har kontakt til pålidelige kilder i bande- og rockermiljøet, kan politiet ikke bekræfte, at der er noget om sagen.

- Der er så mange rygter, og en del af dem er modsatrettede. Måske er rockergruppen slet ikke på vej til Næstved, men til en helt anden by. Det kan vi ikke sige noget om på nuværende tidspunkt, siger Flemming Madsen.

Han understreger dog, at de følger udviklingen nøje for at være på forkant, og at de derfor er meget opmærksomme på eventuelle ændringer.  

Tom bygning tæt på musikskole

Ifølge Sjællandske har den hollandske rockergruppe udset sig en tom bygning tæt på Næstved Ungdomsskole og Musikskole som et muligt sted at etablere sig.

Derudover er det blevet annonceret, at gruppen forventer at holde indflytningsfest den 9. november, men det kan politiet heller ikke hverken be- eller afkræfte.

- Vi har tidligere fået besked om fester på datoer, som vi allerede har passeret, men der har endnu ikke været nogen, så vi tager det indtil videre med et gran salt, siger Flemming Madsen.

play
Hans Jørgen Kolmos

Professor om britisk virusvariant på plejehjem: - Bekymrende, men ikke uventet

play
Kildemarkscenteret i Næstved

Tre beboere smittet med britisk coronavariant på plejehjem i Næstved

play
trelleborg

Vikingeborg vil på verdensarvsliste – kan fordoble besøgstallet

play
Louise Hvitfeldt Hansen Nykøbing Falster

Corona får flere unge til at føle sig ensomme: - Hele ungdomsårgangen er presset

play
dtu.1

Opsendelse af rumsonder gik som planlagt – landede uden for Stenlille

playliveblog
Coronavirus

Seneste nyt om coronavirus: Regeringen vil indføre krav om isolation efter rejser

Se flere