¨

Politi: Vi har hørt om hollandske rocker-rygter

Foto: TV ØST

Ifølge forhenværende bandemedlemmer planlægger en hollandsk rockergruppe at flytte til Næstved. Politiet fortæller, at de også har kendskab til sagen.

Rygterne svirrer i bande- og rockermiljøet i disse dage.

Et af dem går på, at en hollandsk rockergruppe, der har navnet Satudarah MC, i øjeblikket er på vej til Næstved for at slå sig ned i området.

Det er tidligere bandemedlemmer, der – fra troværdige kilder - har modtaget oplysningerne.

- Jeg ved ikke, hvordan rygtet om Næstved er opstået til at begynde med, men jeg kan bekræfte, at vi har hørt det, siger vicepolitikommissær Flemming Madsen fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi til TV2 ØST

Følger udviklingen

Selv om bandemedlemmerne påstår, at de har kontakt til pålidelige kilder i bande- og rockermiljøet, kan politiet ikke bekræfte, at der er noget om sagen.

- Der er så mange rygter, og en del af dem er modsatrettede. Måske er rockergruppen slet ikke på vej til Næstved, men til en helt anden by. Det kan vi ikke sige noget om på nuværende tidspunkt, siger Flemming Madsen.

Han understreger dog, at de følger udviklingen nøje for at være på forkant, og at de derfor er meget opmærksomme på eventuelle ændringer.  

Tom bygning tæt på musikskole

Ifølge Sjællandske har den hollandske rockergruppe udset sig en tom bygning tæt på Næstved Ungdomsskole og Musikskole som et muligt sted at etablere sig.

Derudover er det blevet annonceret, at gruppen forventer at holde indflytningsfest den 9. november, men det kan politiet heller ikke hverken be- eller afkræfte.

- Vi har tidligere fået besked om fester på datoer, som vi allerede har passeret, men der har endnu ikke været nogen, så vi tager det indtil videre med et gran salt, siger Flemming Madsen.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App