Politi søger vidner til røveriforsøg i Fakse

Politiet søger vidner til forsøg på røveri mod Danske Bank, Kirketorvet 1, Fakse, forøvet torsdag den 16. august 2007 kl. 1405.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Lokalpolitiet i Køge har efterforsket sagen siden røveriet, men mangler stadig mange oplysninger, herunder ikke mindst oplysninger omkring flugtbilen, der kan ses på vedlagte fotos.

En gerningsmand var inde i banken, hvor han dog hurtigt opdager, at der er tale om en pengeløs bank, hvorefter han udtaler et ukvemsord og forlader igen banken ud til den ventende bil, hvor en medgerningsmand sidder ved rattet.

Bankrøveren, der havde lavet meget dårlig research inden røveriet og ikke opdaget, at der var tale om en pengeløs bank beskrives som: A, mand, ca. 25 år gammel, 170-175 cm. høj, spinkel af bygning, alt tøj var sort, iført en sort hætte med huller til øjnene. Medbragte en stor sort pistol.

Flugtbilen beskrives som en rød VW Golf formentlig årgang 1984-1991. Bilen er en 3-dørs model med soltag og anhængertræk. På højre bagskærm var en skade, ligesom bilen var forsynet med skrå striber ved bagskærmen. De nævnte striber er efter politiets opfattelse specielle og kunne være noget, som vidner har bemærket.

Politiet har ikke fundet flugtbilen eller røverne, og derfor  beder man nu endnu en gang om hjælp fra offentligheden.

Henvendelse kan ske til lokalpolitiet i Køge på tlf. 114 eller 56651448