Politi på bar bund

Politiet står langt fra en opklaring af et røveri mod Nordea i Tølløse i går. Nu beder politiet vidner om at melde sig, så de kan finde frem til røveren.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Politiet i Holbæk er især interesserede i at tale med folk, som har set røveren, da han stjal flugtbilen i Slagelse i går morges.

Bilen blev stjålet torsdag morgen klokken 7.20, hvor den holdt ved en bager på Søndermarksvej i Slagelse. Nøglerne sad i bilen, da den blev stjålet. Hvis folk har set noget på det tidspunkt, vil Holbæk Politi meget gerne høre fra dem. Bilen er en VW Sharan, sort metallic med registreringsnummeret: SJ 94197. 

Desuden mangler politiet stadig oplysninger i forbindelse med selve røveriet, der foregik i Nordea i Tølløse i går klokken 17. 16.  

Røveren kom ind i banken ved at smadre en rude. Han kommanderede personalet ned på gulvet med truede med en pistol, hvorefter han fik udleveret udenlandsk valuta.

Røveren beskrives som: Mand, 180-185 cm høj, almindelig af bygning, dansk, iført sort/gul kasket med en eller anden påskrift. Desuden var han iklædt et gult halstørklæde, en grå fleece-trøje med hvid maling på den ene arm samt hvid skrift og læder på skuldrene. Han havde sorte og blanke joggingbukser, hvide sko og han medbragte en sort rygsæk og truede med en sort pistol.

Politiet i Holbæk gerne høre fra vidner, som har set røveren eller flugtbilen. Holbæk politi har nummer: 5943 1448.