¨

Politi inspicerer Lalandia

Foto: TV ØST

Den seneste tids ulykker på Lalandias nye vandrutschebane tornadoen fik I dag politiet til at aflægge feriecentret endnu et besøg.

Lalandia behøver ikke at lukke den omdiskuterede nye vandrutschebane Tornadoen, som efter kun to uger har været skyld i flere ulykker. Det var konklusionen, efter politiet i dag havde aflagt feriecentret et besøg.

I samarbejde med fagfolk fra firmaet FORCE Technology, der har været med til at sikkerhedsgodkende rutschebanen, besluttede politiet, at de nødvendige forholdsregler allerede var taget. Hastigenden på vandet i rutschebanen er sat ned, og passagertallet er reduceret fra to til fire.

- De er kommet frem til det samme, som vi er, og det er, at vores rutschebaner er sikre for gæsterne at køre i. Det er vi selvfølgelig glade for, at de er enige I, siger Administrerende direktør i Lalandia Jan Harrit.

Betyder det så, at der ikke er flere, der kommer til skade?

- Det kan man aldrig garantere. Vi har jo rigtig mange gæster i øjeblikket, og når der er mange gæster samlet, så kan der ske uheld, siger han.

Inden for nær fremtid skal endnu en inspektion afgøre, om Tornadoen kan vende tilbage til at køre med den oprindelige hastighed. Det oplyser Vicepolitikommissær hos Nakskov Politi Bo Von Würden.

Erstatningskrav mod Lalandia

De seneste dages ulykker har dog sat spørgsmålstegn ved Lalandias ansvar for de ulykker, der allerede er sket. Og mindst en af de tilskadekomne har meldt ulykken til sit forsikringsselskab, som kræver erstatning fra Lalandia.

Administrerende direktør Jan Harrit mener dog ikke, at ansvaret ligger hos Lalandia.

- Det mener jeg ikke vi har. Men jeg vil lade forsikringsselskabet om at afgøre det. Men vores vandrutschebaner har kørt som de skulle, siger Jan Harrit.

01:34 Luk video

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App