Pistolrøver overmandet af butiksansatte

23-årig mand, der fredag blev anholdt efter et mislykket røveri i Vig, stak efterfølgende hele to gange af fra politiet.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Det lykkedes fredag en 23-årig mand, der var anholdt efter et mislykket røveri i Vig, at stikke hele TO gange af fra politiet, inden han endelig blev fremstillet i grundlovsforhør

Manden trængte ved 13-tiden ind i Superbrugsen i Vig ad bagvejen og brølede til de ansatte, at "det her er alvor".

Inde i baglokalet truede han personalet med en pistollignende genstand og en peberspray, idet han krævede at få forretningens penge udleveret.

En TDC-montør, der tilfældigvis var tilstede i baglokalet, gjorde dog røveren opmærksom på, at "den der kan du ikke røve noget med", da montøren kunne se, at det var en gaspistol, røveren truede med.  Det fik, ifølge souschef Steen Bjerre Hansen, røveren til at gå i panik. Han slog om sig med pistolen, blandt andet ramte han montøren så hårdt i hovedet, at han måtte sys, siger han i dag til TV2 Øst. 

Den 23-årige blev overmandet af tilløbende personale og han blev tilbageholdt indtil politiet kort efter nåede frem.

Herefter modtog de butiksansatte psykologhjælp.

For den 23 årige røver, var historien dog ikke slut. Da manden ankom til politigården i Holbæk lykkedes det ham at stikke af, idet han under samtalen med en advokat  sprang ud af vinduet.

Han blev dog igen anholdt af politiet, lagt i håndjern og sat ind i en patruljebil  for at blive kørt til retten i Holbæk. Under kørslen lykkedes det den ihærdige røver endnu engang  at stikke af, idet han sprang ud af patruljebilen mens denne var i fart. Han blev dog hurtigt fanget igen og blev sent fredag eftermiddag fremstillet i grundlovsforhør med påstand om varetægtsfængsling.

Manden blev varetægtsfængslet i 4 uger.