Overvågning efter racistiske trusler

Hærværk og trusler med racistiske undertoner mod et pizzeria i Store Heddinge har fået politiet til at overvåge stedet.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Pizzeriaet Roma i Store Heddinge blev første gang udsat for hærværk for to uger siden.

To ruder og en glasdør blev smadret af brosten.

Og i lørdags gik det så igen ud over pizzeriaet i Store Heddinge. Denne gang var det tre mænd, der lige før lukketid kom i Robin Jensens forretning.

De to stillede sig op over for ham ved baren, mens den tredje, der var høj og skaldet, med tatoveringer på både hals og arme, begyndte at råbe af ham.

- Så kommer de og truer mig og siger, vi slår dine vinduer i stykker igen, og vi slår dig ihjel din fucking perker og alt muligt, siger Robin Jensen.

På grund af det racistiske i truslen, så politiet nu valgt at overvåge stedet. Patruljer vil holde øje med, hvad der sker i området - især i aften og nattetimerne.

- Vi ser altid meget alvorligt på ting, der har racistiske undertoner, fordi det skaber en skævhed i samfundet, og vi kan ikke have, at man begynder at have de former for selvtægt, hvis man utilfreds med andre personer også af etnisk oprindelse, siger Kenneth Højlund, som er vicepolitiinspektør hos politiet i Køge.

Robin Jensen har ikke før haft problemer i byen og han genkendte heller ikke de tre mænd, han beskriver som værende rockertyper.

- Jeg kender dem ikke, og jeg har ikke gjort dem noget ondt eller sagt noget grimt. Det er første gang i mit liv, at jeg er blevet truet, fortæller Robin Jensen

Politiet er endnu ikke på sporet af gerningsmændene.

- Jamen, jeg har det dårligt selvfølgelig. For måske vil de på et eller andet tidspunkt finde på at gøre mig et eller andet, man ved aldrig, frygter Robin Jensen.

Robin Jensen skal snart gennemgå politiets billeder for at se, om han kan genkende nogle af de tre gerningsmænd.

Politiet vil gerne høre, hvis der er nogen der har set de tre mænd i lørdags eller ved, hvem de kan være.