¨

Ove Pedersen får sin ønskeangriber

Foto: TV ØST

FC Vestsjælland har skrevet kontrakt med nigerianer, som senest har spillet i den tredjebedste svenske række.

Den 27-årige nigerianske angriber Edward Ofere har fået en kontrakt for resten af sæsonen med superliga-oprykkerne fra FC Vestsjælland.

Han har senest spillet for Trelleborg i den tredjebedste svenske række, men for FCV-træner Ove Pedersen er der tale om en ønskespiller.

- Det er en angriber, som før har præsteret på topniveau. Han har været topscorer i Malmø og blev solgt til Serie A-klubben Lecce, hvor han scorede 3 mål.

- Han er et gammelt bekendtskab for mig, for han var en spiller, jeg gerne ville have til AGF, da jeg var træner der, og en spiller, jeg gerne ville have haft til Esbjerg, da jeg var træner der. Så han er en spiller, jeg har jagtet i længere tid, siger Ove Pedersen.

Turde ikke i foråret

FC Vestsjælland overvintrer på Superligaens 10. plads - 2 point fra en nedrykningsplads. Ove Pedersen har en forventning om, at Ofere kan slå til i foråret og hjælpe Slagelse-klubben med at blive oppe.

- Af forskellige omstændigheder, primært på grund af dårlig rådgivning, så har han ikke rigtigt spillet fodbold i et stykke tid.

- Så genoptog han karrieren, og vi var faktisk i kontakt med ham i foråret, hvor vi dog ikke turde skrive med ham, da han ikke havde spillet i så lang tid.

- Men nu har han spillet 11 kampe for Trelleborg i den tredjebedste svenske række og scoret 8 mål, og det var nok til at overbevise os om, at han er manden, der kan hjælpe os i foråret.

Hvilken rolle skal han spille for jer?

- Den er udefineret. Da vi fik Thiago Pinto Borges langtidsskadet i efteråret, meldte vi ud, at vi ville lede efter en gardering, hvis vi ikke fik Thiago tilbage i kampform til foråret.

- Så det er bare det, vi har levet op til. Hvis vi kan få Ofere tilbage til tidligere tiders målform, så er det en giftig angriber, vi har hentet.

- Vi er godt dækket ind, men vi har bare ønsket, at i en så vanvittig forårsturnering, hvor alle hold er så lige, så må det ikke blive afgørende, om vi er en angriber mere eller mindre, siger Ove Pedersen.

/ritzau/

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App