¨

Oprør mod Jelved

Et flertal i det radikale bagland i Østsjælland opfordrer Marianne Jelved til at træde tilbage. Det siger et medlem af partiets hovedbestyrelse.

Når de radikale holder hovedbestyrelsesmøde i Nyborg i dag, vil partileder Marianne Jelved blive mødt af en klokkeklar opfordring: Gå af - og overlad pladsen til Margrethe Vestager.

Kravet kommer fra hovedbestyrelsesmedlem Hans Skov Andersen fra Haslev. Det oplyser DR Sjælland.

Hans Skov Andersen mener, at de radikale, ligesom i sportens verden, bør tage konsekvensen af den seneste tids svigtende resultater.

- Det man gør med et sportshold, når det ikke har nogen sejre,  er at udskifte træneren. Marianne Jelved er vores træner, og bør derfor træde tilbage, siger han til radiostationen.

Hans Skov Andersen  vil på hovedbestyrelsesmødet i dag opfordre Margrethe Vestager til at påtage sig rollen som partiformand.

Hans Skov Andersen tilføjer at et stort flertal i det radikale bagland på Østsjælland støtter opfordringen til partillederen om at træde tilbage.

I går forlod endnu en fremtrædende radikal partiet. Viceborgmester i Slagelse Kommune Villum Christensen skifter til Ny Alliance. Han nåede at være medlem af de radikale i 20 år.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App