Ny zoo-ejer kaster håndklædet i ringen

Efter bare 3 måneder har Zoopark Sydsjællands ejer kastet håndklædet i ringen og afleveret nøglerne tilbage til den forrige ejer, der nu vil genopbygge parken.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

3 måneder skulle der gå, før Jesper Møller fik nok. 1 januar købte han Zoopark Sydsjælland - den tidligere Næstved Zoo - af Spoocky Sébastien Lambert, men nu er nøglerne til dyreparken sendt tilbage til den tidligere ejer, skriver Sjællandske.

Han overtog selv foretagendet i november 2010, efter at zoo'en havde haft en turbulent tid med en dyrepasser, der angiveligt begik selvmord i tigerburet og en familietragedie med parkens grundlægger, der skød sin kone og og bagefter sig selv.

Det lykkedes Spoocky S. Lambert at bygge parken op, så antallet af besøgende steg med flere hundrede procent over de 3 år, han var der, inden han i år altså skulle have været videre til en dyrepark i Skåne.

Åbner til sommer

Nu bliver han i stedet hos sit hjertebarn i Næstved og håber at kunne bygge en rentabel zoo op, som han kan udvikle med tiden. I første omgang skal han have gjort parken klar til åbningen, som på grund af ejerskiftet bliver udskudt og formentligt først kommer til at finde sted til sommer i stedet for her i påske, som det ellers var planlagt.

Spoocky S. Lambert vil ikke ud med, hvad der er årsagen til, at Jesper Møller pludseligt fortrød stoppede i parken.