Noget af sagsmappe fundet

I dag fandt Jobcenter Næstved nogle af de dokumenter, der ellers var blevet væk. Men det er stadig uklart, hvorfor dokumenter forsvinder på jobcenteret

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Michel Léger var fuld af håb i morges. Han havde nemlig fået en mail med besked om, at hans sagsmappe måske var blevet fundet på Jobcenter Næstved.

- Det er nogle af Michels dokumenter, men det er langt fra alt, hvad der er om ham, sagde Christian Léger, bror til Michel Léger, da han havde kigget i mappen.  

Michel Légers sagsmappe har været væk i over et år, og han kan ikke komme i gang med sin uddannelse, før den er fundet. Han lider nemlig af DAMP og venter på en afgørelse i sin sag. Ud over sagsmappen er hans psykolograpport blevet væk tre gange.

- Jeg er selvfølgelig glad for, at nogle af papirerne nu er blevet fundet, men også chokeret over, at jobcenteret kan finde dem så hurtigt, efter de har været væk så længe. Det synes jeg er mærkeligt, siger Michel Léger.

På Jobcenter Næstved afviser man, at Michels papirer har været væk. Kontorchef Birgit Almer Frederiksen siger, at det er et fortolkningsspørgsmål, og at sagsbehandlerne har haft adgang til Michel Légers dokumenter. Det forstår Michel Légers ikke.

-Hvis sagsmappen ikke har været væk, så burde den også være fundet de gange, den er efterlyst. Og det har den været tre gange, siger han

I morgen skal Michel Légers mødes med sin sagdbehandler, så han forhåbentlig kan få sin sag afgjort snart.

Indtil videre har syv borgere klaget til Borgerrådgiveren i Næstved over, at sagsbehandlerne ikke kan finde deres sagsmappe eller journaler. Borgerrådgiveren har nu bedt kommunen om en redegørelse.