¨

Netdating populært hos gråhårede

Foto: TV ØST

Ny undersøgelse viser, at voksne over 60 år i stigende grad har taget net-dating til sig, skriver Berlingske. En ekspert siger til avisen, at han er overbevist om datingportalernes bruger vil blive ældre og ældre

Vi vil gerne lede efter kærligheden digitalt. Netdating vinder stor popularitet i Danmark, og det gælder ikke kun for de unge og midaldrende. Især de ældre er nemlig glade for at date virtuelt, skriver Berlingske.

Mere end hver femte over 60 år, vil gerne klikke sig ind på en datingportal for at søge en ny partner, og op mod hver tiende, som har nået den tredje alder, har allerede prøvet kræfter med netdating. Det viser en ny Gallup-undersøgelse, foretaget for Berlingske.

- Hvis man er ældre og fraskilt, oplever man et større pres for at finde en partner. Samtidig har man ofte sværere ved at finde en potentiel partner i omgangskredsen, fordi man har haft det samme sociale netværk i lang tid. Jeg er overbevist om, at datingportalernes brugere bliver ældre og ældre, siger Casper Radil, sociolog og ph.d.-studerende ved Københavns Universitet, som har forsket i netdating.

Er du over 60 år og har du erfaring med net-dating, så fortæl os om dine erfaringer.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App