Nedstryger i lagkage i Horserød

I bedste tegneseriestil blev en lagkage kage fyldt med nedstrygerklinger i dag afleveret til en mand der sidder i Horserød Statsfængsel. Han har nemlig fortjent at komme ud i friheden, mener to erklærede fredsaktivister.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Manden, der skal have lagkagen fyldt med nedstrygerklinger, er Frank Grevil. For tre år siden fik han fire måneders ubetinget fængsel for at lække fortrolige dokumenter fra Forsvarets efterretningstjeneste til et par journalister på Berlingske Tidende.

Papirerne indholdt oplysninger om efterretningstjenestens vurdering af spørgsmålet om masseødelæggelsesvåben i Irak. Oplysninger der ikke helt harmonerede med regeringens opfattelse af det samme spørgsmål.

Derfor mener fredsaktivister, at Frank Grevil har fortalt sandheden til befolkningen, og han derfor skal have en lagkage med nedstrygerklinger under sin afsoning.

-Vi har lavet en støttekomite for at opmuntre Frank Grevil. Jeg er sikkker på, at han tager det med godt humør og deler kagen med de andre kammerater han sidder inde med, siger den ene af dagens aktivister Karsten Mathiasen fra www.grevilsupport.dk.