Næstved får ny multibane i 2015

Herlufsholm Idrætscenter i Næstved får støtte til anlæg af multibane ved fodboldklubben. Banen forventes færdig til næste år.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

En ny multibane bliver fra 2015 tilgængelig i Herlufsholm Idrætscenter.

Både Nordea-fonden og DBU har nemlig bevilget midler til den nye bane, som ifølge en pressemeddelelse skal placeres tæt på klubhuset og ikke mindst bruges til alle former for boldspil for alle byens borgere.

-   Multibanen vil supplere vores eksisterende faciliteter på fornem vis, og jeg er sikker på, at den hurtigt vil blive en naturlig og foretrukken hjemmebane for boldspillere i alle aldre og institutioner i nærområdet, siger Hans Nikolajsen, der er formand i Herlufsholm Idrætscenter i en pressemeddelelse.

Anlæggelsen af den nye multibane begynder i løbet af foråret i det nye år og det er takket være støtte fra Nordeas multibanepulje, at det overhovedet er muligt at begynde arbejdet.

-   Vi er glade for, at Herlufsholm Idrætscenter vil bane vejen for, at endnu flere får mulighed for at dyrke boldspil og være fysisk aktive året rundt, siger Henrik Lehmann Andersen, der er direktør i Nordea-fonden.

Den nye multibane forventes færdig i slutningen af 2015.