¨

Mystisk påsat bilbrand: Politi mangler ejer af bilen

Foto: TV ØST

Både motor og nummerplader mangler på en udbrændt Alfa Romeo på en parkeringsplads i Næstved. Politiet undrer sig.

Politiet betegner en bilbrand på en parkeringsplads på Snerlevej ved Netto i Næstved som mystisk. For både nummerplader og motor i en udbrændt Alfa Romeo stationcar mangler, oplyser politiet.

-  Det gør det lidt svært at finde ejeren og ham vil vi jo gerne høre fra, siger John Andersen, der er vagtchef hos Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

Politiet modtog meldingen om flere meter høje flammer lørdag aften omkring midnat og da beredskabet nået frem var bilen godt omspændt af flammer og hele førerkabinen udbrændt. Brandvæsenet fik dog slukket branden på få minutter.

- Der er set nogle drenge rende rundt nede ved bilen og skyde fyrværkeri af og der er også fundet fyrværkeri inde i bilen, oplyser vagtchefen.

Han fortæller også, at den udbrændte bil er en af de dyrere til omkring en halv million kroner og politiet undrer sig over, hvorfor bilen overhovedet stod alene og forladt på en parkeringsplads.

-  Det kunne være rart, hvis nogen vidste, hvordan den var kommet til stedet, hvem har sat den der og hvem ejer den, siger John Andersen fra politiet.

Har du oplysninger i sagen kan du kontakte politiet på 114.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App