Musicalgruppe klar med sex, hair and rock'n roll

Det Ny Ridehus i Næstved byder fra på fredag på musical til den helt store guldmedalje, når Sceptor rykker ind med opsætningen Bourbon Room.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Rock'n roll er omdrejningspunktet i den seneste opsætning fra musicalgruppen Sceptor i Næstved. Fra på fredag den 17. oktober indtager de Ny Ridehus i Grønnegade, hvor der er premiere på forestillingen.

Nedenfor kan du se en snigpremiere med 3 klip fra forestillingen.

I en pressemeddelelse skriver gruppen, at  vi på den ene video møder hovedpersonerne, Drew og Serrie. De er unge, rockelskende sangere, der begge er flyttet til Hollywood for at jagte drømmen om berømmelse.

På en anden video møder vi borgmesterfruen Patricia og hendes kirkegruppe, der er fast besluttede på at rette op på LA og fjerne Rock and Roll fra byens gader, og på den tredje møder vi Stacee Jaxx, den store stygge rock'n'roll ulv, der fortærer alle unge piger på sin vej.

En ny og en gammel

Hovedrollerne er i år gået til Marie Jedig, kendt fra bloggen Vilde Kaniner. Hun har været med i Sceptor i en del år efterhånden. Den anden hovedrolleindehaver er Mads West Ørngreen, der har sin debut i musicaltruppen.

Der er snart udsolgt til premieren fredag, men der er stadig billetter til forestillingen lørdag. Billetterne kan købes på sj-billetten.dk.

Her kan du se videoer optaget af Ida Fribert, der også selv deltager i forestillingen: