Motorcyklist dræbt

Tirsdag morgen omkom en mandlig mortorcyklist ved Ringsted. En bilist overså tilsyneladende motorcyklisten og kørte ud foran ham.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

En mandlig motorcyklist mistede livet tidligt tirsdag morgen i en ulykke ved Ringsted, oplyser politiet. Dermed er fire motorcyklister dræbt i trafikken i løbet af de seneste syv dage.

Han kom kørende ad Østre Ringvej og blev ramt af en personbil, som var kørt op ad rampen fra motorvejen ved afkørsel 35. Bilen holdt stille, men kørte derefter ud på Østre Ringvej.

Tilsyneladende overså føreren af bilen motorcyklisten. Politiet havde ikke umiddelbart yderligere oplysninger om ulykken, som skete lidt før klokken fem.

I den seneste uge har der været tre andre dødsulykker, hvor motorcyklister var involveret. Tirsdag i sidste uge omkom en 44-årig mand i Kagerup nord for Hillerød, da han kom over i den forkerte kørebane og kolliderede med en personbil. Dagen efter døde en motorcyklist i en ulykke i et vejkryds i Måløv, og lørdag ramte en motorcyklist en traktor i Nysum ved Hobro.