Mor og fem børn tæt på at brænde inde

Ældste dreng måtte springe ud af vinduet for at undgå flammerne.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Det var en stærkt chokeret mor og hendes fem små drenge, som i aftes måtte se Sorø Brandvæsen kæmpe for at slukke en voldsom brand i deres hus på Kalundborgvej, skriver DAGBLADET Ringsted.

Heldigvis nåede alle ud i god behold, men tre af drengene i alderen 3-6 år befandt sig på førstesalen i huset, da ilden brød ud i stuen, og den ældste var nødt til at springe ud af et vindue for at komme ud.

Politi og brandvæsen regner med, at ilden er opstået omkring en juledekoration i stuen, og både moderen og to af drengene fik mindre brandsår på hænderne, da de i første omgang selv prøvede at slukke ilden.

Ilden fik dog hurtigt fat i noget møblement og udviklede en kraftig røg, og så blev brandvæsenet tilkaldt. Efter en tur på hospitalet blev alle fem drenge sammen med deres mor og far indlogeret for natten hos noget familie, og det var mere end heldigt, for tidligt i morges brød huset igen i brand. Denne gang gik det ud over hele tagkonstruktionen, og Sorø Brandvæsen havde 14 mand og to slukningskøretøjer i arbejde for at få bugt med ilden.