Molotovcocktail kastet mod Bandidos-hus

Ukendte gerningsmænd har natten til fredag kastet det, der højst sandsynligt er en molotovcocktail mod Bandidos' hus i Holbæk.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Natten til fredag blev der kastet det, som politiet antager er en molotovcocktail mod Bandidos' hus i Ahlgade i Holbæk. Episoden fandt sted omkring klokken 1.20, og selv om den ikke nåede at forårsage anden skade end en sodsværtet husmur, ser politiet på sagen med stor alvor, da gerningsmændende formentligt har haft til formål at starte en brand.

Der er fundet glaskår fra en knust flaske på stedet, og meget tyder på, at der var tale om en molotovcocktail. Der har ifølge politiet været fredeligt på rockerfronten længe, og hvad der kan være motivet til angrebet, ved politiet endnu ikke.

- Vi er i gang med en traditionel efterforskning, hvor vi indsamler forskellige data. Vi prøver at finde ud af, hvem derh ar været i området, hvilke biler der har været, og hvem der kan være modpart til Bandidos i Holbæk, siger Jacob Olsen, vicepolitiinspektør ved Midt- og Vestsjællands Politi.