Mere kritik af Danflex

Efter TV2 Øst kunne fortælle, at Danflex Huse har bygget et hus med graverende fejl, er kritikken regnet ned over firmaet. Danflex Huse beklager situationen.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Cykelskur på den forkerte side af huset, en sø-udsigt der er spærret af et hus og et trappetrin, der er syv centimeter skævt.

Det er bare nogle af de fejl, beboerne i husene fra firmaet Danflex Huse må leve med.

Efter TV2 Øst i tirsdags kunne fortælle om et hus bygget af Danflex Huse, der havde talrige fejl, har flere boligejere sluttet sig til kritikken.

I Nyråd skulle terassen ligge i stueplan - men i stedet er den så højt hævet over jorden, at der skal en trappe med otte trin til, for at beboerne kan komme ned på jorden igen.

- Der har været en del problemer, det har der virkelig, fortæller andelsbolig-ejer Aniki Pind fra Nyråd. Hun tilføjer, at hele affæren været psykisk hårdt for hende.

Hos Anikis nabo hænger gummilisten fra vinduet og banker ind på glasset. Samtidig har beboerne konstateret, at der mangler at blive fuget rundt om deres vask, der er knækkede klinker i badeværelset og deres udsigt over søen er blevet væk.

- Vi går ud af vores terassedør, og vores sø-udsigt den er dér, siger Allan Jakobsen og peger over mod genboens blanke tag.

Genboens hus er i ifølge Allan jakobsen bygget efter, han er blevet lovet udsigt til søen. Hvis man strækker sig, kan man da også skimte den glimtende sø bag genboens tag.

Af de seks beboere i Danflex Huse boliger, TV2 Øst i dag har talt med, har samtlige været utilfredse.

Og det er ikke kun husenes mange fejl og mangler, beboerne klager over. Også holdningen fra virksomheden møder kritik.

- Når vi har forsøgt at få dem i tale, så har de haft en vis arrogance, mener Allan Jakobsen.

Danflex Huse beklager situationen.

- Det er rigtig uheldigt, at vi har nogen kunder, som ikke er tilfredse. Det må vi vende indad og blive bedre til at få afsluttet de fejl og mangler, der måtte være på vores byggesager, lover Anders Hagemann, direktør for Danflex Huse.