[video:videonode:133330]
2 æg
200 gr sukker
150 gr hvedemel
1½ tsk. bagepulver
200 gr reven marcipan
100 gr nougat
100 gr dadler
50 gr. creme fraiche
2 dl fløde
4 blommer
1 stænk Contreaux
1 stænk ahorns sirup
Tænd ovnen på 175 gr varmluft
Pisk æg og sukker til en cremet masse. Bland mel med bagepulver og vend det i æggemassen.
Riv marcipanen groft på rivejern og vend det i dejen. Rør dejen ud på en bageplade med bagepapir på.
Bages i 20 -25 minutter til den er gylden.
Smelt nougat i vandbad i en lille gryde. Lav finthakkede dadler i en foodprocessor og rør dem i nougaten. Rør herefter creme fraicen i.
Pisk fløde til skum og vend det i nougat massen.
Smelt chokoladen langsomt over vandbad og smør den ud på bagepapir i et tyndt lag, så det ligner et blad. Lad det køle af
Hak blommer helt fint og mariner dem i Contreaux og ahorns sirup
Stik dejen ud med rund form eller glas og kom nougat cremen imellem to lag.
Læg kagen på tallerkenen og kom chokolade bladet ovenpå. Drys blommerne rundt om