Masser af sex på rastepladser

Der er forår i luften på de danske rastepladser. Masser af mænd mødes for at dyrke sex.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

 Ja, jeg synes altså ikke at det er lækkert. Finn Mortensen ser træt ud. Han er vejmand i Vordingborg kommune, så det er ham, der skal rydde op på kommunens offentlige toiletter og rastepladser. Men på det seneste er et toilet  på rastepladsen på Mønsvej udenfor Vordingborg blevet en plage at gøre rent.

- Der er kondomer og afføring over alt. Det er bare at tage en dyb indånding og så tage vandslangen og gå i gang med at spule det hele, siger han i dag til TV2 Øst.

Fingeren i hullet
Kondomer og glidecreme ligger smidt i buske og blandt træerne på rastepladsen, og inde på selve toilettet har elskovssyge mænd boret et hul i skillevæggen ind til toilettet. Hullet, der bruges til at dyrke anonym sex, er mindst 10 gange  blevet dækket til med en jernplade af kommunens folk, men pladen bliver straks pillet ned igen og så er der igen fri passage på rastepladsens toilet.

[video:flv:080410_finger_paa_toilet.flv]
- Se hvordan TV2 ØSTs fotograf blev kontaktet af en anonym toiletgæst gennem hullet i toiletvæggen. 

- Det er et irritationsmoment, siger driftsingeniør Hugo Nielsen, Vordingborg kommune. Det er jo hærværk på en bygning, og jeg synes faktisk at man burde gå andre steder hen, hvis man vil have kontakt på den måde, siger han i dag til TV2 Øst og fortsætter : Det er jo primært børnefamilier, der ellers har brug for en rasteplads. Men det er jo ikke rart for forældre at tage børnene med ind på sådan et toilet. Vi voksne ved godt, hvad det hul i væggen er, men børnene undrer sig. Og de voksne vil også gerne have, at der er pænt og ordentligt, siger Hugo Nielsen.

Derfor har Vordingborg kommune nu bedt politiet om at holde skærpet opsyn med rastepladsen, for at komme hærværket til livs.

Fænomenet er særdeles kendt i USA, hvor George Michael blev anholdt for noget lignende. Og så sent som i august 2007 blev en senator anholdt på et lufthavnstoilet, for at sex-signalere til sin sidemand. Læs mere

Læs mere om fænomenet, der hedder "Cottaging".