¨

Maratonkvinden på CNN i aften

Foto: TV ØST

Den verdensomspændende amerikanske tv-kanal CNN viser onsdag aften et program, hvor den danske maratonkvinde Annette Fredskov fra Næstved deltager.

Når den amerikanske tv-kanal CNN i aften viser udsendelsen Human To Hero, så er Annette Fredskov fra Næstved med. Det har nemlig vakt opsigt i det fortjættede land, at hun har løbet 366 maraton på bare 365 dage og dermed sikret sig en plads i Guinness Rekordbog.

41-årige Annette Fredskov fik for nogle år siden konstateret sclerose, men hun fik lyst til at udfordre sin krop og se, hvad den kan præstere trods sygdommen. Den 14. juli i år nåede hun så sit mål: 366 maraton på 365 dage.

Vises 2 gange i dag

CNN besøgte Annette Fredskov i oktober måned for at lave optagelser til deres Human to Hero udsendelse. Programmet udforsker det engagement og den beslutsomhed og ikke mindst selvdisciplin, der ligger bag præstationen, og hvad kilden til inspiration er hos verdens bedste atleter, lyder det i en pressemeddelelse fra maratonkvindens forlag, hvorfra der er udgivet en bog om hende.

Udsendelsen bliver vist i aften på CNN klokken 18 og 23.30.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App