Marathon i onani

For første gang nogensinde skal der afholdes et marathon i onani her i landet. Arrangørerne har fået tilmeldinger fra hele landet.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Det fleste vil nok fnise ved tanken om flere personer, der sidder i et rum og onanerer. Ifølge arrangørerne viser det netop, hvor tabu-belagt emnet er.

Foreløbig har 65 personer meldt sig til Masturbate-a-thon på lørdag, og her fra regionen forventer arrangørerne også, at der kommer deltagere. Omkring 20-25 procent af deltagerne er kvinder.

Opgør med tabu

Formålet med et onani-marathon er at gøre emnet mindre tabubelagt. Arrangøreren er seksualterapeut og orgasmetræner Pia Struck, som har tyve års erfaring som seksualterapeut.

Arrangørerne mener, at mange er flove over onani, og derfor vil de gøre det mere naturligt ved at samle en gruppe mennesker, der vil lære mere om emnet og om deres egen krop.

Samler penge ind

Masturbate-a-thon kendes fra USA og England, hvor det er en årlig, tilbagevendende begivenhed. Overskuddet fra arrangementet på lørdag her i Danmark går til AIDS Fondet og Sex og Samfunds Præventations- og Rådgivningsklinik.

Man kan læse mere på: www.masturbate-a-thon.dk