Mand forfulgte skolepige

Politiet efterlyser mand, som generede 11-årig pige på Rødvig station

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

En 11-årig pige fra Stevns fik tirsdag ved 16-tiden en grim oplevelse, da hun ventede på toget på Rødvig Station, skriver Dagbladet.

Pigen sad på bænken foran stationen, da en mand satte sig meget tæt ved siden af hende og begyndte at gøre tilnærmelser. »Hvor hurtigt kan jeg score dig,« spurgte han, og da pigen følte sig generet, rejste hun sig og gik om på den anden side af stationsbygningen.

Manden fulgte blot efter hende, men pigen blev reddet af en kammerat, som dukkede op, hvorefter manden forsvandt.

Efter at pigen kom hjem, fortalte hun episoden til sin mor, som onsdag valgte at gå til politiet. Pigen har givet følgende signalement af manden:

Han er ca. 30 år, 165 centimeter høj og almindelig af bygning. Manden har sort hår og han var iført en hættetrøje og bar en pose med øl.

- Det kan være ingenting, og det kan være en alvorlig trussel med seksuelle undertoner. Men vi undersøger sagen ud fra signalementet og vil gerne høre, hvis nogen har set den pågældende mand i Rødvig tirsdag ved 16-tiden eller kan genkende ham ud fra signalementet, siger vicepolitiinspektør Kenneth Højlund fra lokalpolitiet i Køge.