Mand dræbt i soloulykke

En mand i en polsk indregistreret bil er død efter en solo-ulykke på Gedser Landevej.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

En mand blev dræbt, da en polsk indregistreret mørk Mercedes kort efter klokken 12 kørte galt på Gedser Landevej lidt syd for Marielyst-frakørslen på vej mod Gedser på Falster. Det skriver folketidende.dk.
 

Ulykken var en soloulykke, hvor bilen af endnu ukendte årsager kørte ned i grøften, ind over cykelstien og videre ind på marken, hvor den væltede om på siden med næsen i modsat retning af, hvor den var kommet fra.
 

Der var kun føreren i bilen, og redningsmandskabet kunne ikke gøre andet end at konstatere, at mandens kvæstelser var så alvorlige, at han var død. Den afdøde ligger stadig i bilen, da man ikke må begynde at fjerne liget, før en bilinspektør har undersøgt ulykkesstedet, og han er netop nu på vej fra Næstved.
 

- Selvom han ikke officielt er erklæret død, så er de skader, han har pådraget sig, så slemme, at det ikke er muligt, at han kan have overlevet, fortæller vagtchefen hos Sydsjællands- og
Lolland-Falsters Politi.
 

Det sydgående spor på Gedser Landevej er spærret over en strækning på cirka 300 meter omkring ulykkesstedet, mens redningsarbejdet står på.