¨

Lundby Efterskole i medvind - trods ulykke

Foto: TV ØST

Den tragiske dragebådsulykke på Præstø Fjord har tilsyneladende ikke skadet Lundby Efterskole. Økonomien er sund, og nye elever strømmer til skolen.

Ser man bort fra den frygtelige ulykke sidste år på Præstø Fjord, så har Lundby Efterskole intet at klage over. Skolens bestyrelse forventer overskud på regnskabet, der kommer til marts, og antallet af ansøgere er ikke påvirket af hverken ulykke eller retssag. Det skriver Sjællandske.

- Det kører fuldstændig normalt med indskrivningen. Vi er meget tilfredse med søgningen og forventer, at skolen endnu engang er fyldt op til skolestart, siger bestyrelsesformand Bjarne Rasmussen.

Det kan mærkes
Han forventer et overskud på 500.000 kr. - og det til trods for at skolen af retten blev idømt en bøde på 250.000 kroner.

- Vi kan klare at betale bøden, men det kan absolut mærkes. Pengene skulle have været brugt til at udvikle skolen, ligesom overskuddet alle de andre år er gået til udvikling, fortæller Bjarne Rasmussen.

Der er i alt plads til 100 elever på efterskolen. Ride- og dramalinjen er allerede overtegnet - og selv fritidslinjen, som har været omdrejningspunkt i retssagen, forventes at blive fyldt op.

  

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App