Lokalt vikarbureau får kontor i Second Life

Temp-Team i Ringsted er ved at bygge et kontor i Second Life. Her kan jobsøgende finde jobopslag og få en snak med Temp-Teams figur.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Håret fejer feminint over Heidi Ballingers skuldre, når hun glider op ad den endnu ufærdige trappe til Temp-Teams virtuelle 1. sal.  

- Når det kommer til at fungere, så forestiller jeg mig, at vi har en masse kandidater herinde, som har set stillingerne og er kommet ind for at høre nærmere omkring dem, forklarer Heidi Hansen, der er personalekonsulent for Temp-Team i Ringsted.  

Det er hende, der styrer den blonde Heidi Ballinger-figur i Second Life, mens hun rykker rundt på møblerne på vikarbureauets virtuelle kontor.

Snart vil Temp-Teams afdeling fra Ringsted slå dørene op for de virtuelle gæster i Second Life.

- Jeg ser steder som Second Life som en ny kanal for markedsføring, fortæller Heidi Hansen.

- Jobmarkedet genererer desværre ikke så mange ansøgere for øjeblikket, og det kunne være, jeg lavede en eller anden event inde på mit kontor, eller jeg tog et skilt på hovedet, siger Heidi Hansen, mens hun lader Heidi Ballinger vise rundt.

- Her på den store, tomme plads forestiller jeg mig, jeg skal have en stor fremviser, der skyder de ledige jobopslag frem, forklarer Heidi Hansen, mens hendes figur står med korslagte arme på den tomme plads.

Hvis gæsterne gerne vil søge et job, de har set i Second Life, skal de dog ikke til samtale i den virtuelle verden. Jobsøgningen foregår på traditionel vis.

Kontoret ligger på øen "Denmark CPH", der åbner for offentligheden den 1. juni. Herefter kan virtuelle gæster komme ind på kontoret, se på stillingsopslag og få råd og vejledning af den altid hjælpsomme figur Heidi Ballinger.

Mød TV2 ØST i Second Life

Vær med i TV2 ØSTs undersøgelse

Hvad kan man opleve i Second Life?

Masser af virtuelle verdener