Legetøj som vejchikane

Det usædvanlige syn mødte i går aftes forbipasserende til den villavej i Næstved, hvor en dreng for nyligt blev trafikdræbt.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

I dag er legetøjet stillet ud til siden på Elmeparken i Næstved. Men sådan så der ikke ud mandag aften.

Der var legetøjet spredt ud over store dele af vejen. Den villavej, hvor en to-årig dreng for nyligt blev dræbt i en trafikulykke.

- Det er en vej, hvor der bor rigtigt mange børn - og de leger på vejen. Så hvor legetøjet stammer fra, det kan man jo kun gætte på, siger Anja Hegnelt, som bor på Elmeparken.

Om forældrene selv har stillet legetøjet ud er uvidst. Men sikkert er det, at de er stærkt utilfredse med kommunen. Efter ulykken havde beboerne nemlig på egen hånd opsat vejbump for at forhindre flere ulykker. De vejbump er nu efterfølgende blevet fjernet af Næstved Kommune.

- Vi synes, det er rigtigt ærgerligt, og vi håber, at de bliver sat op igen. Hvis ikke de samme så nogle andre, der har tilsvarende effekt, fortæller Anja Hegnelt.

Næstved Kommune har ingen kommentarer til den konkrete sag om legetøj. Men kommunen oplyser, at der vil blive foretaget trafikmålinger på vejen for at se, om der er et problem med trafikken på Elmeparken.