Langt mellem billig benzin

Bilister i provinsen betaler ofte dyrt for benzin og diesel til deres bil. De gode tilbud er ofte samlet i de større byer, vurderer FDM.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Det gode råd fra bilejernes organisation FDM er ganske klar: man skal holde øje med de gode tilbud, og så slå til, når man ser et.

Priskrigen mellem benzinselskaberne foregår ofte i de større byer eller i hovedstaden. Det betyder, at mange bilister i yderområder som Vest- og Sydsjælland, Lolland og Falster ofte skal køre langt, for at finde de gode pristilbud.

Torben Kudsk, chefkonsulent hos FDM fortæller, at det er svært at finde systemet i, hvor benzinselskaberne laver de gode tilbud. Men at det ofte er i de store byer, siger han til TV2 Øst.

Dog siger han, at man skal holde sig fra tankstationerne langs motorvejene, da de ofte har høje priser. Der i mod kan det betale sig at holde øje med priserne på de tankstationer, der ligger på indfaldsvejene til de større byer.

Desuden har FDM lavet en hjemmeside, hvor bilister indberetter, hvor man kan finde de lave priser. Hjemmesiden er www.fdmbenzinpriser.dk

Kender du et sted, hvor der ofte er gode tilbud på benzin eller diesel, så skriv en kommentar under denne artikel. Så kan andre få gavn af din viden.