Kriminelle foretrækker stationerne

Politiet holder i øjeblikket særdeles godt øje med nogle af togstationerne i regionen. Det er nemlig et yndet arbejdsområde for omrejsende kriminelle.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Flere stationer i regionen er blevet et gevinstrigt arbejdsområde for de omrejsende kriminelle, og politiet holder derfor godt øje med stederne blandt andet langs Holbæk-banen, hvor mange mennesker rejser til og fra hver eneste dag.

Ifølge politiet står tyvene ofte på et tog i København, hopper ud undervejs og stjæler, hvad de kan. Især smartphones og iPads hos unge togpassagerer er blandt favoritterne hos tyvene.

- Det er et landsdækkende problem, som vi også ser på Holbæk-banen. Derfor holder vores lokale betjente godt øje med stationerne, fortæller chefpolitiinspektør Sten Skovgaard Larsen i en pressemeddelelse fra Holbæk Kommune.

Michelle Barsøe er en af dem, der har oplevet af blive bestjålet under eller efter en togtur. Hele 5 gange inden for ganske få måneder har hun fået frataget sin ejendele.

- Jeg synes, det er meget bekymrende, at man ikke kan have sine ting i fred, når man tager toget, siger hun.

På stationerne ser politiet også dem, som sælger narkotika, så der er flere grunde til, at de vælger at være synlige i de områder, lyder forklaringen.