Kræftsyg pige får hus

Ønskefonden opfyldte Amanda Cathrine Knudsens største ønske.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Amanda Cathrine Knudsen holder 3 års fødselsdag i dag. På trods af sit unge liv har hun allerede været igennem 3 operationer på grund af kræft og med ugentlige tjek på Rigshospitalet er det noget der slider.

- Det har været hårdt tit at skulle frem og tilbage til Rigshospitalet efter vi fandt ud af, at hun havde en svulst, fortæller Amandas far Gerhard Knudsen fra Jystrup.

I dag havde farmor sørget for mere end fødselsdagsboller. Amandas Cathrine Knudsens største ønske skulle gå i opfyldelse.

- Jeg har arrangeret at hun får et legehus, og det er en overraskelse, siger Jytte Knudsen.

Farmoren har ansøgt hjælpeorganisationen Ønskefonden om at opfylde pigens største ønske. Og ønskefonden sagde ja.

- Det er nemt at se et ungt ægtepar, der i den grad er hængt op på sådan en sygdom her, det er ikke nogen sjov hverdag. Derfor føler vi, at vi kunne gøre en forskel med at give Amanda det her hus, siger Bjarne Jensen, der er frivillig i Ønskefonden.

Derfor kom gaven i dag næsten flyvende ned fra himlen.

Ønske-legehuset skal give Amanda Cathrine Knudsen mulighed for at lege og finde ro og fred - midt i alle sygehus besøgende.

- Alle steder hvor vi er og der er et legehus, så er Amanda væk. Hun nyder at være udenfor og lege og med sandkasser og legehus, så hun bliver rigtig glad for det, siger Amandas mor Mette Hansen.

Ønskefonden har betalt 4.000 kroner for legehuset. Det er Svinninge Produktionsskole der har bygget huset. De har kun taget sig betalt for materialerne. Vognmanden der bragte huset til familien gjorde det gratis.