Kommunaldirektør tilfreds med forlig

Steffen Røntorp, der i dag fratræder sin stilling som kommunaldirektør i Vordingborg Kommune, er tilfreds med forliget. Han bliver fyret men får to års løn.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

I dag fratræder kommunaldirektøren i Vordingborg, Steffen Røntorp, sin stilling. Med sig får han to års løn efter et forlig mellem kommunen og hans fagforening, DJØF.

- Jeg er godt tilfreds. Alternativet havde været en lang og opslidende retssag. Men jeg er stadig rystet over hele forløbet, siger Steffen Røntorp til TV2 ØST. 

Kommunaldirektøren havde mere end tre år tilbage af sin ansættelse, men Vordingborg Kommunes argumenter førte til, at kommunen skal betale to års løn. En regning som skatteyderne kommer til at hænge på.

- Det er selvfølgelig ærgerligt. De penge kunne godt være brugt på noget andet. Men et flertal vurderede, at forliget var den bedste udvej på at få sagen hurtigt af vejen, siger borgmester Henrik Holmer (Soc.dem.).

Kommunaldirektøren kom i nyhederne i sidste uge, da BT skrev, at han havde fægtet med en kniv foran en kvindelig sekretær. Kommunaldirektøren forklarede selv, at han bare lavede sjov mens han pakkede nogle vingaver ud.