Kommunaldirektør går

Først kørte han uden kørekort og blev suspenderet og politianmeldt af kommunalbestyrelsen, og nu går kommunaldirektør Søren Hovmand. Han fratræder stillingen ved udgangen af oktober.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Det fremgår af en pressemeddelelse fra Kommunen. Søren Hovmand fik i sin tid kørselsgodtgørelse og brugte tjenestebiler i flere år, selv om han ikke har noget kørekort. Det fik kommunalbestyrelsen til at suspendere ham og anmelde sagen, oplyser Ritzau.

Siden har den suspenderede kommunaldirektør bedt om at fratræde stillingen med forkortet varsel, og det siger kommunalbestyrelsen altså ja til.

I opsigelsen beklager Søren Hovmand situationen. Med opsigelsen dropper Vordingborg Kommune at rejse en disciplinær sag, og borgmester Henrik Holmer (S) er glad for, at sagen nu er overstået.

- Nu, hvor sagen er afsluttet, kan Kommunalbestyrelsen komme i gang med arbejdet med at få besat stillingen som kommunaldirektør i Vordingborg Kommune. Den nuværende kommunalbestyrelse vil lave forberedelserne, så den nye kommunalbestyrelse kan træffe den endelige beslutning om ansættelsen af en ny kommunaldirektør i starten af 2010, siger Henrik Holmer.