¨

Knivstikkeri i Nykøbing

Foto: TV ØST

En 26-årig mand blev i nat stukket med en kniv i Nykøbing Falster, men er uden for livsfare. Den ti år ældre overfaldsmand stak i nødværge og er derfor blevet løsladt.

En 26-årig mand fra Sakskøbing blev i nat stukket flere gange i hovedet med en lommekniv. Knivstikkeriet skete i Vandmøllestræde i Nykøbing Falster. Den 36-årige kom til at skubbe til en kvinde i det selskab, den 26-årige var en del af, og det udløste et slagsmål. Den 36-årige trak en lommekniv med låsbart blad og stak den 26-årige i nødværge.

Det lykkedes gruppen at afvæbne manden, inden offeret kom alvorligt til skade. Han blev ramt flere gange i hovedet, blandt andet ved næsen og i hovedbunden. Den 36-årige flygtede derefter ned i en båd i havnen i Nykøbing, hvor han blev anholdt af politiet.

Den 36-årige blev først sigtet for forsøg på manddrab, men senere løsladt igen, da efterforskningen viste, at han havde trukket kniven i nødværge. Politiet fortsætter nu efterforskningen af sagen, og politiets jurister vil derefter vurdere, om der er belæg for at rejse tiltale mod nogen parter.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App