Kartofler

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Ca 800 gr. bagekartofler

½ dl pesto

ca 150 gr. smør

Salt og peber

500 gr røde kartofler

ca ½ glas kapers

1 dåse sardiner

Revet skal af halv øko citron

1-2 spsk oliven olie

Sprød rugbrød eller kiks

20 Aspargeskartofler

½ dl Fløde

25 gr smør

Lidt frisk persille

1 scalotteløg

salt og peber

400 gr torsk

1 øko Citron

1 bundt Persille

50 gr smør

salt og peber

Kog røde kartofler møre i letsaltet vand

Skær dem ud i små tern

Kom hakkede sardiner og kapers op i

Vend olie op i og skal fra en revet øko citron

Anret på en sprød kiks af rugbrød

Kog aspargeskartofler møre i letsaltet vand

Skær dem over på langs og grav forsigtigt midten ud  i en skål med en lille ske

Sæt de halve kartofler på et fad

Tag kartoffel indmad og rør med fløde,  finthakkede scalotteløg og persille og kom det op i de halverede kartofler igen. Varm dem i ovnen i ca. 10 min. ved 200 grader

Skær bagkartofler i fine skiver og kom dem i ovnfast fad med pesto, smør, salt og peber. Byg op lag på lag - næsten som en lasagne. Bag ved 200 grader i ca. 50 min alt efter tykkelse

Skær torsken ud til et ildfast fad, læg den med skinsiden opad. Kom hakket persille over, samt grofthakkede øko-citroner. Kom salt og peber over, samt lidt smør. Bag i oven på 200 gr. i ca.  20 min.


Nyhedsoverblik