Ca 800 gr. bagekartofler
½ dl pesto
ca 150 gr. smør
Salt og peber
500 gr røde kartofler
ca ½ glas kapers
1 dåse sardiner
Revet skal af halv øko citron
1-2 spsk oliven olie
Sprød rugbrød eller kiks
20 Aspargeskartofler
½ dl Fløde
25 gr smør
Lidt frisk persille
1 scalotteløg
salt og peber
400 gr torsk
1 øko Citron
1 bundt Persille
50 gr smør
salt og peber
Kog røde kartofler møre i letsaltet vand
Skær dem ud i små tern
Kom hakkede sardiner og kapers op i
Vend olie op i og skal fra en revet øko citron
Anret på en sprød kiks af rugbrød
Kog aspargeskartofler møre i letsaltet vand
Skær dem over på langs og grav forsigtigt midten ud i en skål med en lille ske
Sæt de halve kartofler på et fad
Tag kartoffel indmad og rør med fløde, finthakkede scalotteløg og persille og kom det op i de halverede kartofler igen. Varm dem i ovnen i ca. 10 min. ved 200 grader
Skær bagkartofler i fine skiver og kom dem i ovnfast fad med pesto, smør, salt og peber. Byg op lag på lag - næsten som en lasagne. Bag ved 200 grader i ca. 50 min alt efter tykkelse
Skær torsken ud til et ildfast fad, læg den med skinsiden opad. Kom hakket persille over, samt grofthakkede øko-citroner. Kom salt og peber over, samt lidt smør. Bag i oven på 200 gr. i ca. 20 min.