Karsten Johansen klar for Næstved

Efter længere tids forhandlinger har angriberen Karsten Johansen skrevet under på en toårig aftale med Næstved.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

 

Den tidligere Brøndby- og Randersangriber Karsten Johansen vender nu tilbage til Næstved, hvor han for alvor slog igennem som senior-spiller i 2001-2002-sæsonen. Johansen har nemlig underskrevet en toårig aftale med den grønblusede 1. divisionsklub. Det skriver fodbold-sitet bold.dk. 

Den 26-årige angriber, der ikke fik sin kontrakt med Randers forlænget, glæder sig til at vende tilbage til Næstved, som han har store følelser for.

- Jeg glæder mig til at komme tilbage til Næstved. Det er den klub, jeg har de største følelser for. Jeg regner med, at vi skal spille med om oprykning, hvis vi lige får et par nye spillere, vi har jo mistet en del, siger Johansen til bold.dk og fortsætter.

- Jeg tror helt sikkert, at der er flere forstærkninger på vej. Det lyder i hvert fald som om, at de har ambitioner om at spille med i toppen.

Sportschef Per Andersen glæder sig også over, at have angriberen tilbage.

- Karsten Johansen har altid været garant for mål - både for Næstved og i SAS Ligaen. Han er samtidig en spiller, som kan holde i bolden, hvilket er noget, vi har efterlyst, lyder det fra Per Andersen.

Næstved sluttede sidste sæson på ottendepladsen i 1. division