¨

Kaffeklub skal kæmpe for Kattagat-bro

Morten Messerschmidt (DF) prøver at finde kolleger på Christiansborg, så de i fællesskab kan arbejde for en bro mellem Kalundborg og Århus.

Morten Messer­schmidt (DF) søger medlemmer til en kaffeklub, der skal kæmpe for en broforbindelse mellem Kalundborg og Århus. Det skriver URBAN.

- Jeg synes, det er vigigt, at vi får en infrastruktur, som favner hele landet og ikke fokuserer på et specifikt område som f.eks. Femern. En
Kattegat-forbindelse vil binde hele landet sammen., siger Morten Messerschmidt.

Endnu har ingen meldt sig ind i klubben, men han har en forventning om, at folketingsmedlemmer valgt i det jyske kan se logikken i at få aflastet motorvejsnettet fra Århus og sydpå og samtidig skabe vækstmuligheder for Midt-og Nordjylland.

- Så jeg er overbevist om, at mange synes, vi skal tage de her planer alvorligt og få lavet nogle tilbundsgående analyser af, hvordan projektet kan gennemføres. Hele Nord- og Midtjylland er jo koblet af udviklingen, hvis man ikke lige vil tage et fly eller bruge en hel masse timer i tog eller på motorvejen. En Kattegatforbindelse vil i den grad korte transporttiden ned, og
det vil få en fantastisk indvirkning på erhvervslivet og kulturen, siger Morten Messerschmidt.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App