Kæreste: Han ville ikke udslette os

Kæresten til den psykisk syge mand, der efter politiets forklaring holdt sin familie som gidsler igår, mener slet ikke, at manden truede familien.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

- Børnene og jeg var ikke gidsler, og han truede os ikke, fortæller Luise Larsen fra Skælskør i dag til Sjællandske.

Hun er kæreste med den mand, som i politiets forklaring truede sin kæreste og parrets tre børn på livet. 

- Politiet må have misforstået mig, for der var slet ikke brug for alle de folk, og Torben var ikke voldelig, siger hun i dag til Sjællandske. Hun er ked af alt det postyr, der har været omkring hende og børnene.

Ifølge Luise Larsens forklaring til Sjællandske, så har kæresten tidligere haft psykiske problemer: Han har en psykose, og så er han skizofren. Men sygdommene har ikke givet alvorlige problemer de sidste fem år.

Tirsdag aften, fortæller Luise Larsen til Sjællandske, kunne hun fornemme, at Torbens sygdom var ved at blive værre, og derfor ville hun have ham indlagt på psykiatrihospitalet i Dianalund. Men kæresten ville ikke lade sig indlægge frivilligt, så Luise Larsen følte, at hendes eneste mulighed var at involvere politiet.

- Det eneste, jeg havde brug for, var bare to betjente til at køre Torben til Dianalund, siger Luise Larsen.

Luise Larsen føler, at hun og hendes børn er blevet hængt ud som ofre for en syg mand.
- Bilerne kører langsomt forbi vores hus, og folk kigger ind. Da min mor hørte, at politiet havde været her,  var hun selvfølgelig nærvøs for mig og børnene, siger Luise Larsen til Sjællandske.