Kæmpe skunklaboratorium afsløret - 3 anholdt

Politiet har anholdt 3 personer efter en ransagning af et skunklaboratorium på en ejendom ved Vordingborg

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

På baggrund af efterforskning tog politiets specialpatrulje onsdag morgen hul på en større ransagning på en ejendom ved Vordingborg. Her blev der fundet et kæmpe skunklaboratorium, og 3 personer i alderen 23-41 blev anholdt.

Umiddelbart er meldingen fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi, at der er tale om det største skunklaboratorium, der hidtil er afsløret i politikredsen.

- Jeg kan ikke komme ind på mængden på grund af efterforskningen, men der er tale om flere hundrede planter, og vi kan konstatere, at der er nogen, der har haft et sted med en stor produktion, og at der også må være nogle aftagere i den anden ende, siger politikommissær Danny Bill Møller, der er leder af politiets specialpatrulje.

Fremstilles torsdag

De anholdte skal nu afhøres, og det forventes, at de fremstilles i grundlovsforhør i Retten i Nykøbing i løbet af torsdag.

Politiet er onsdag eftermiddag stadig i gang med ransagningen på adressen og vil ikke ud med, hvor længe produktionen har foregået, ligesom Danny Bill Møller heller ikke vil nærmere ind på den eksakte mængde af fundet. Der er ikke noget, der tyder på, at de anholdte har relationer til rockermiljøet.