¨

Ingen kommunal støtte til Nordvest FC

Foto: TV ØST

Den officielle beslutning er udsat til næste år, men Nordvest FC får ikke kommunal støtte, da der er flertal i byrådet mod en aftale.

Nordvest FC og moderklubben Holbæk B&I skal ikke regne med kommunal støtte fra Holbæk Kommune. For selvom markedsføringsaftalen på byrådsmødet onsdag kun blev sparket videre til det nye byråd, der træder sammen fra 1. januar 2014, så hverken er eller kommer der flertal for en aftale med den underskudsramte klub.

- Vi kan ikke sige ja i Dansk Folkeparti til at give yderligere støtte, siger kommende 1. viceborgmester John Harpøth til TV2 ØST.

Dansk Folkeparti, Enhedslisten og Socialdemokraterne siger klart til TV2 ØST, at de ikke vil stemme for markedsføringsaftalen med klubben. Til sammen har de tre partier flertal i det nye byråd – og dermed flertal mod den aftale, der skulle give Holbæk B&I og Nordvest FC 800.000 kroner om året i fire år – i alt 2,4 millioner.

- Vi mener ikke, at de 2,4 millioner skal komme en fodboldklub til gavn. Klubben har ikke op til nu vist den rettidige omhu, der skal til for at drive en forening, siger kulturudvalgsmedlem Steen Klink fra Socialdemokraterne med henvisning til det underskud på 900.000 kroner, som klubben har opbygget.

Plan B med usikkerhed

Klubben siger til TV2 ØST, at de ikke regner med en kovending i byrådet, så nu bliver der arbejdet på en plan B. Hvad den går ud på ønsker bestyrelsen ikke at sige lige nu.

Derfor er spillerne også gået på juleferie med en vis usikkerhed.

-Den uvished er ikke sjov. Vi håber på det bedste, og så må vi jo se, hvad der sker, siger målmand Lasse Sømmergaard til TV2 ØST.

Mandag skal bestyrelsen i Holbæk B&I mødes med spillerne.

01:46 Luk video

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App