¨

Indbrudstyv varetægtsfængslet efter dramatisk biljagt

Foto: TV ØST

Ved firetiden i morges rykkede Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi efter en mand, som begik indbrud hos en guldsmed i Haslev. Det endte i en vild biljagt og med en smadret patruljevogn. Manden er nu blevet varetægtsfængslet.

Et indbrud i en guldsmedforretning resulterede i en heftig biljagt på Sydsjælland og Falster.

Det var vidner, der så en 24-årig mand forlade en guldsmed i Haslev. Herefter kontaktede de Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi, som satte efter manden. På Farøbroen blev flugtbilen lokaliseret, og det endte i en biljagt ad små veje ned til Nykøbing Falster. Biljagten resulterede i, at en af politiets patruljevogne blev smadret, da den 24-årige med fuld fart bakkede ind i den.

- Vores bil er helt kaput, og den bliver nok aldrig til bil igen. Heldigvis kom ingen til skade ved påkørslen, oplyser vagtchef ved Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi, Ove Christoffersen.

I Nykøbing Falster stak manden af til fods, men det lykkedes politiet at finde frem til manden ved hjælp af patruljevogne og en hundepatrulje.

Den 24-årige blev i dag fremstillet i grundlovsforhør. Retten i Næstved har valgt at varetægtsfængsle manden og sigte ham for blandt andet røveri, vold med tjenestemand, udsætte andre for fare, for indbrud og for brugstyveri af den bil, han flygtede i.

00:52 Luk video

 

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App