¨

Ikke-uddannede gav medicin

Foto: TV ØST

Ikke-uddannede medarbejdere har håndteret medicin på flere af Guldborsunds instutioner. Nu indskærper kommunen at medarbejdere, der håndterer medicin skal have gennemgået det fornødne kursus

Tilsynet i Guldborgsund kommune har konstareret , at ikke-uddannede medarbejdere har håndteret medicin på flere af kommunens bo- og naboskaber, forsorgshjem, beskyttede værksteder og lignende.

Tilsyneladende er der ikke opstået fejl ved medicinereingen, men samtlige kommunens institutioner har nu  fået pålagt, at de medarbejdere, der håndterer medicin, skal have genneført et kursus.

2007 var det første år, hvor kommunerne havde ansvaret for tilsyn med social- og handicaptilbuddene, og i Guldborgsund har politikerne besluttet, at alle institutionerne skal undersøges mindst én gang om året.

- Heldigvis har alle budt tilsynet velkommen, og både ledelse og medarbejdere har åbent og tillidsfuldt delt erfaringer og viden med tilsynskonsulenterne, siger Lene Sletved, der er Social- og Handicapchef  Guldborgsund.

 

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App