Heunicke overhaler alle kollegerne

Transportminister Magnus Heunicke (S) fra Næstved har fået en særdeles god start på sin nye post, som han overtog i februar.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

I en måling foretaget af YouGov for metroxpress scorer transportminister Magnus Heunicke (S) 3,34 ud af 5 og er dermed blevet den mest populære minister, efter at han debuterede som nummer 4 med en score på 3,14.

- Han kender trafikområdet, er gået til det med krum hals og kommet med klare meldinger. Han langer ud efter DSB, hvis togene ikke kører regelmæssigt - det tror jeg, at folk synes er forfriskende, forklarer Altingets politiske kommentator Erik Holstein til metroxpress.

Giver af sig selv

Heunicke, der kommer fra Næstved, er også skarp på de sociale medier, og det er en anden del af forklaringen, mener Benjamin Rud Elberth, der var digital chef hos Socialdemokraterne i 2008-12 og i dag har samme titel hos konsulentbureauet Geelmuyden.Kiese.

- Han giver rigtig meget af sig selv og udtrykker personligt følelser og frustrationer og tager folk med i sin idéskabelse, siger han til metroxpress.   

Se hele listen, der har statsminister Helle Thorning-Schmidt (S) i bunden her.