¨

Helikopter leder efter lærer i sivområde

Foto: TV ØST

Et større sivområde i Præstø Fjord skal nu overflyves i eftersøgningen af forsvunden efterskolelærer. Hverken politiets hunde på bredden eller den lokale sejlklubs både på vandet har lørdag haft held til at lokalisere den forsvundne efterskolelærer Michael Jørgensen, der frygtes druknet efter bådulykken fredag.

 

Derfor har politiet nu bedt Hærens Flyvertaktiske Kommando om at sende en helikopter i luften for at overflyve et større sivområde ved fjorden.

- Der er stor forskel på høj- og lavvande i fjorden, og det kan derfor ikke udelukkes at en livløs person kan være ført med vandet ind i sivområdet. Men det er nok et spinkelt håb, siger vagtchef Erik Mather ved Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

Den lokale hjemmeværnsflyveklub har lørdag fløjet rundt over fjorden, men ligesom eftersøgningen på overfladen gav det intet resultat.

Ud over den manglende 44-årige lærer er hans 33-årige kvindelige kollega og 13 efterskoleelever reddet op af vandet.

Læreren og syv af eleverne ligger på forskellige sygehuse i Region Sjælland og er i bedring, mens de seks øvrige elever er lagt i kunstig koma på henholdsvis Rigshospitalet og Skejby Sygehus.

Lægerne forventer tidligst at forsøge at vække dem på mandag, og da de har været kraftigt nedkølet i den iskolde fjord, er det umuligt at sige noget om, hvordan deres tilstand vil være til den tid.

/ritzau/

 

 

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App