Hankatten åbner på lørdag

Med kun syv dages forsinkelse indvier BonBon-Land Nordens største roterende rutsjebane lørdag den 7. juli.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

For 14 dage siden opstod der en brand i rutsjebanens stationsbygning, som betød, at den planlagte åbning måtte udskydes. Parken har efterfølgende arbejdet i tre holds skift og har på rekordtid gjort rutsjebanen der har kostet 20. millioner kr. køreklar.Hankatten er den største af sin art i Norden, hvor vognen snurrer rundt undervejs. Den 390 m. lange bane udmærker sig udover størrelsen ved, at gæsterne sidder overfor hinanden, så de har øjenkontakt under hele turen. Vægt og antal passagerer samt placering påvirker, hvor hurtigt vognen snurrer rundt undervejs, hvilket betyder, at ikke en tur bliver ens. Passagerne bliver på turen udsat for 3,3 G-påvirkning. Altså 3 gange deres egen vægt.

Flere rutsjebaner på vej
Med åbningen af parkens tredje rutsjebane tager BonBon-Land hul på visionen om at blive forlystelsesparken i Danmark med de med fleste rutsjebaner i Danmark. Med Hankatten og VildSvinet og Hundeprutten er der taget et betydeligt skridt i opfyldelse af visionen.

Officiel åbning kl.11:00 fejres med MGP stjernedrys
Hankatten bliver indviet kl. 11:00 af parkejer Michael Spangsberg og hans søn Frederik. Rutsjebanefesten får også en omgang MGP musikstjernedrys på toppen, når grupperne Fonzns, Mams og Wemix spiller op til fest kl. 14.00 i aktivitetsteltet, hvor der før koncerten bliver udtrukket en gæst, der vinder sin egen vægt i is.